Scroll omlaag naar inhoud

 

 

Wat we doen

Met een team van ervaren en gepassioneerde makers, realiseren we elke dag bijzondere videoproducties. Wij maken van elk verhaal een bijzonder verhaal. Daarbij zetten wij diverse vormen van videocontent in. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Bekijk hieronder welke diensten wij bieden.

 

 

https://jmkmedia.nl/wp-content/uploads/2019/01/iconVIDEO-80x80.png

Videoproductie

Bedrijfsvideo's, aftermovies, eventreportages, branded content, video's voor social media en documentaires. In welke vorm dan ook, wij vertellen uw verhaal op een pakkende manier.

https://jmkmedia.nl/wp-content/uploads/2019/01/iconCONCEPT-80x80.png

Concept en strategie

Een succesvolle video begint bij het neerzetten van een goed concept. Wij helpen u bij het vinden van de juiste vorm en strategie, voor maximaal resultaat.

https://jmkmedia.nl/wp-content/uploads/2019/01/iconDRONE-80x80.png

Drone opnames

Beelden vanuit de lucht kunnen uw productie naar een hoger niveau tillen. Onze dronepiloten beschikken over de juiste papieren en leveren prachtige beelden.

https://jmkmedia.nl/wp-content/uploads/2019/01/iconSTREAM-80x80.png

Livestream

Het live uitzenden van beelden kan een goede manier zijn om het bereik van uw evenement te vergroten. Met onze compacte set-up, streamen we (bijna) overal.

https://jmkmedia.nl/wp-content/uploads/2019/01/iconANIMATIE-80x80.png

Animatie

Animatie kan een goede manier zijn om een ingewikkeld onderwerp te verhelderen. Wij leveren 2D- en 3D-animaties om uw verhaal nog duidelijker te illustreren.

Uitgelicht werk

JMK Media mocht eerder al de verhalen vertellen van: