De aandacht van de kijker grijpen is een kunst. Video content is niet meer weg te denken uit het huidige medialandschap. Onze tijdlijnen worden overspoeld met filmpjes: van vrienden, familie, of van commerciële afzenders.
Om op te vallen in deze zee van content, is het belangrijk dat u een goed plan heeft. Wat maakt nou dat een kijker zijn oog op uw video laat vallen? En wat maakt dat deze vervolgens ook wordt uitgekeken?

Vanaf de eerste conceptfase ontwikkelen we samen met u een plan. We leren waar uw organisatie voor staat en nemen deze gedachte mee in elke stap van de productie.

Soms kan een korte video van 20 seconden het beste passen bij uw doel. Maar soms is juist een langere productie de beste oplossing, bijvoorbeeld om uw merk een sterkere identiteit te geven. Kortom: elke video vraagt om zijn eigen aanpak en van ons krijgt elke productie de aandacht die het verdient.

Daarnaast geloven wij in de kracht van het vertellen van een verhaal. We maken lastige materie begrijpbaar, tonen de emotie middels mooie interviews of vertellen het verhaal in een oogopslag met een iconisch shot. Van inspirerend merkverhaal, corporate storytelling of branded content, verhalen zitten overal; wij weten ze te vangen.


Oplevering en specificaties
Wij leveren de video’s geheel volgens uw wensen op en binnen de afgesproken deadline.

  • Full HD of 4K
  • Geschikt voor televisie of internet
  • Geoptimaliseerd voor mobiel
  • Met of zonder ondertiteling

Heeft u een mooie uitdaging voor ons? Neem dan contact met ons op!


JMK Media – Showreel 2018 from Kristiaan Asscheman on Vimeo.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *