De aandacht van de kijker grijpen is een kunst. Video content is niet meer weg te denken uit het huidige medialandschap. Onze tijdlijnen worden overspoeld met filmpjes: van vrienden, familie, of van commerciële afzenders. Om op te vallen in deze zee van content, is het belangrijk dat u een goed plan heeft. Wat maakt nou dat een kijker zijn oog op uw video laat vallen? En wat maakt dat deze vervolgens ook wordt uitgekeken?

Vanaf de eerste conceptfase ontwikkelen we samen met u een plan. We leren waar uw organisatie voor staat en nemen deze gedachte mee in elke stap van de productie.

Soms kan een korte video van 20 seconden het beste passen bij uw doel. Maar soms is juist een langere productie de beste oplossing, bijvoorbeeld om uw merk een sterkere identiteit te geven. Kortom: elke video vraagt om zijn eigen aanpak en van ons krijgt elke productie de aandacht die het verdient.

Daarnaast geloven wij in de kracht van het vertellen van een verhaal. We maken lastige materie begrijpbaar, tonen de emotie middels mooie interviews of vertellen het verhaal in een oogopslag met een iconisch shot. Verhalen zitten overal; wij weten ze te vangen.

Oplevering en specificaties
Wij leveren de video's geheel volgens uw wensen op en binnen de afgesproken deadline.

- Full HD of 4K
- Geschikt voor televisie of internet
- Geoptimaliseerd voor mobiel
- Met of zonder ondertiteling

Heeft u een mooie uitdaging voor ons? Neem dan contact met ons op!

JMK Media - Showreel 2018 from Kristiaan Asscheman on Vimeo.


Dronebeelden geven een uniek perspectief op de wereld. Dat is ook één van de redenen waarom deze manier van filmen de afgelopen jaren behoorlijk aan populariteit heeft gewonnen.

Beelden vanuit de lucht kunnen uw productie naar een hoger niveau tillen, mits het goed gebeurt. Onze dronepiloten beschikken over de juiste papieren en kunnen u precies vertellen waar het wel en niet mogelijk is om vanuit de lucht te filmen.

Specificaties
- Wij leveren alle mogelijke bestandsformaten
- HD of 4K-beelden

Heeft u interesse in dronebeelden of een volledige drone video? Of bent u benieuwd naar de kosten? Neem dan gerust contact met ons op.


Het live uitzenden van beelden kan een goede manier zijn om met uw doelgroep in contact te komen of het bereik van uw evenement te vergroten. Of misschien wilt u juist een vorm van interactiviteit creëren?

Wij gebruiken hiervoor een mobiele set-up waarmee we vanaf bijna elke locatie kunnen streamen. Hiermee houden we ook de kosten laag, waardoor een livestream ook voor u binnen handbereik komt.

Mogelijkheden:
- Simpele registratie met één camera
- Meercamera registratie (multicam)
- Streamen op alle grote online platforms zoals YouTube, Facebook, etc.
- Streamen op meerdere kanalen tegelijkertijd

Heeft u interesse in een livestream? Neem dan contact met ons op.

Voorbeelden van livestreams op locatie:


Een animatie kan een goede manier zijn om een ingewikkeld onderwerp te verhelderen. Ook zijn animaties op verschillende manieren in te zetten. Bijvoorbeeld als stand-alone animatie, of als onderdeel van een video.

Animaties zijn goed te gebruiken voor E-learning trajecten, als instructiefilm, of om uw merk of product op de kaart te zetten.

Wat bieden wij?
- 2D- en 3D-animaties
- Infographics
- Stand-alone animatie of ondersteunend aan een productie

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.


Voorbeeld:
Voor Schuberg Philis gebruikten we een whiteboard-animatie om een ingewikkeld onderwerp te verduidelijken. De animatie is onderdeel van deze video.