https://jmkmedia.nl/wp-content/uploads/2019/08/Kristiaan-1-LQ-1-600x800.jpg

Verteller van bijzondere verhalen

Toen ik nog een klein jongetje was gingen mijn verhalen over draken en al het andere dat mijn fantasie voortbracht. Tegenwoordig gaan ze over mensen. Echte mensen met dromen, verlangens, angsten en alles dat daar tussen ligt.

In 2010 studeerde ik af aan de School voor Journalistiek in Utrecht, in de richting Televisie en Nieuwe Media. Op dat moment werkte ik al als freelancer en dat ben ik tot op heden altijd blijven doen. Ik hou van de afwisseling want dan ben ik op mijn best.

Mensen vragen mij weleens: wat doe je nu precies? Ben je een cameraman, editor, verslaggever, regisseur? Kort gezegd: ik ben het allemaal, een allrounder pur sang. Ik geloof in de kracht van de alleskunner, iemand die binnen een team weet wat er nodig is om een productie naar een hoger niveau te tillen. Iemand die door zijn brede kennis efficiënt kan werken en weet voor welke uitdagingen binnen een project je een specialist inschakelt.

Ik maak commerciële producties voor zakelijke klanten, content voor social media, documentaires, reportages, muziekvideo's, korte films en ik vind het allemaal even leuk.

Onder de naam JMK Media heb ik sinds 2019 een aantal freelance collega's verzameld. Wij zijn een groep creatieve, gedreven mediamakers, met een passie voor het vertellen van bijzondere verhalen. Wij geloven dat in elk merk of organisatie een verhaal schuilt dat verteld moet worden. En met onze achtergrond in de journalistiek weten wij als geen ander hoe we dat verhaal kunnen overbrengen.

Uiteraard ben ik ook nog steeds beschikbaar als freelance regisseur en camera journalist.

Via deze link is mijn portfolio te bekijken.